Personen | |
---|---|
Bereidingstijd | 1 uur |
Basisgerechten | Zetmeelgerechten |
Recepten | Hoofdgerecht |
Personen | |
---|---|
Bereidingstijd | 1 uur |
Basisgerechten | Zetmeelgerechten |
Recepten | Hoofdgerecht |
Heerlijke aardappel- en groentenovenschotel. Gemakkelijk en snel!
600 | Gram | aardappelen |
1 | broccoli | |
300 | Gram | wortelen |
25 | Centiliter | room |
25 | Centiliter | melk |
15 | Gram | boter |
zout | ||
peper |
- Schil de aardappelen en spoel deze af.
- Snij vervolgens de aardappelen in schijfjes van +/- 5 mm dit.
- Snij de wortelen in een julienne (fijne reepjes).
- Maak kleine roosjes van de broccoli.
- Meng de room en de melk onder elkaar en smaak af met peper en zout.
- Schik de aardappelen, wortelen en broccoli in een ingeboterde ovenschotel en overgiet met de room en de melk.
- Zet 45 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.