| Personen | |
|---|---|
| Bereidingstijd | 10 minuten |
| Basisgerechten | Bijgerechten |
| Recepten |
| Personen | |
|---|---|
| Bereidingstijd | 10 minuten |
| Basisgerechten | Bijgerechten |
| Recepten |
Op zoek naar een heerlijke groente / fruit voor bij een wildgerechtje of dergelijke? Deze gekarameliseerde appel met rozemarijn is echt de perfect aanvulling voor bij eendenborst, everzwijn,...
| 4 | appels | |
| 50 | Gram | boter |
| 50 | Gram | suiker |
| 10 | Gram | rozemarijn ((verse)) |
- Haal het klokhuis uit de appels en snij deze in schijfjes van +/- 5 mm dik.
- Hak de rozemarijn fijn.
- Laat de boter smelten en schik de schijfjes appel in de pan. Let er wel op dat je nadien gemakkelijk de appel weer kan opbouwen.
- Bestrooi de schijfjes appel met suiker en rozemarijn.
- Laat de schijfjes appel licht karameliseren.
- Wanneer de appel al dente is, starten met het opnieuw opbouwen van de appel.