| Personen | |
|---|---|
| Bereidingstijd | 45 minuten |
| Basisgerechten | Bijgerechten |
| Recepten |
| Personen | |
|---|---|
| Bereidingstijd | 45 minuten |
| Basisgerechten | Bijgerechten |
| Recepten |
Ratatouille is een Frans gerecht van gestoofde groenten. Ideaal om restjes van groenten op te werken.
| 1 | courgette | |
| 1 | aubergine | |
| 1 | gele paprika | |
| 1 | rode paprika | |
| 1 | ajuin | |
| 100 | Gram | knolselder |
| 100 | Gram | wortelen |
| 1 | Clove | look |
| 20 | Gram | tomatenpuree |
| 2 | Deciliter | groentenbouillon |
| 2 | Eetlepel (Metric) | olijfolie |
| zout | ||
| peper |
- Snij al de groenten in brunoise (kleine blokjes van 5mm op 5 mm).
- Stoof de groenten aan in olijfolie.
- Wanneer de groenten mooi glazig zijn de tomatenpuree en de groetenbouillon toevoegen.
- Kruiden met peper en zout.
- Laat 30 minuten pruttelen en smaak vervolgens af.